Tienda familiar, Con su origen en Ripoll hace más de 50 años, dedicada especialmente a la cocción y venta de legumbres, así como a la elaboración de cocina tradicional; adaptándonos a la cocina actual, vegana y vegetariana, para satisfacer las necesidades de nuestros clientes.
En "Los cocidos de la abuela" apostamos por la cocina saludable, con este objetivo, estamos trabajando para ofrecer comidas equilibradas desde un punto de vista dietético.
Entrevistados en
Programa TV Canal 21 Ebro,
3ª Temporada
Programa de Sol a Sol,
emitido al 20 de mayo de 2023,
en varias TV locales:
TV Girona, TV Costa Brava, TV Banyoles, ... y otras TV locales adscritas a La Xarxa ...
Esperamos así conozcáis un poco más nuestra pequeña tienda...
Breve historia: En 1945, en los tiempos difíciles de la posguerra, posguerra, Dª. María abrió una pequeña tienda en Ripoll, donde cocinaba legumbres…
Ahora, somos nosotros, Montse y Christophe, y nuestro equipo, quienes queremos continuar con la tarea que ella empezó y seguir sorprendiendo con la cocina tradicional, el buen gusto de un producto sano y natural.
Botiga familiar, Amb l'origen a Ripoll fa més de 50 anys, dedicada especialment a la cocció i venda de llegums, així com a l'elaboració de cuina tradicional; adaptant-nos a la cuina actual, vegana i vegetariana, per satisfer les necessitats dels nostres clients.
En "Els cuits de l'àvia" apostem per la cuina saludable, amb aquest objectiu, estem treballant per oferir àpats equilibrats des d'un punt de vista dietètic.
Entrevistats al
Programa TV Canal 21 Ebre,
3ª Temporada
Programa de Sol a Sol,
emès al 20 de maig de 2023,
a diverses TV locals:
TV Girona, TV Costa Brava, TV Banyoles, ... i altres TV locals adscrites a La Xarxa ...
Esperem així coneixeu una mica més la nostra petita botiga ...
Breu historia: L'any 1945, en els temps difícils de la postguerra, postguerra, la Sra. Maria va obrir una petita botiga a Ripoll, a on cuinava llegums …
Ara, som nosaltres, la Montse i el Christophe, i el nostre equip, qui volem continuar amb la tasca que ella va començar i seguir sorprenent amb la cuina tradicional, el bon gust d'un producte sa i natural.