Formatge de vaca (Roura Soler)
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies.
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies.
Formatgeria: Roura Soler, Vall de Camprodon
Llet: Vaca
Maduració: pasta dura madurat. Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d'una coagulació enzimàtica, pasta premsada i maduració mínima de 30 dies. Crosta de florit natural, que pot variar segons l'època de l'any, de color grisós, encerat per sobre
Medalla d'or, plata, menció especial de diversos anys en el concurs de formatge artesà del Pirineu a la Seu d'Urgell (Pirineu català, francès, aragonès i basc). Any 2020: Medalla de bronze
Degustació: El seu gust és suau i agradable, ideal per menjar tan sol com acompanyat i molt apreciat al a cuina per la seva capacitat de fondre.